Houd afstand, maar maak contact! Iemand blij maken in de week van de ontmoeting.

“Ga met een gratis gebakje bij iemand op bezoek”

Ook al is Corona het land nog niet uit, WijZ welzijn Raalte vraagt aandacht voor de landelijke week van de ontmoeting! Een week waarin speciale aandacht wordt gevraagd om contact te maken. Contact met mensen die zich regelmatig alleen voelen staan. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om familie dichtbij te hebben of een grote vriendenkring. Er zijn veel mensen, jong én oud, ook in Raalte en de kernen eromheen, die zich regelmatig eenzaam voelen.

Na het succes van vorig jaar wordt de gebakjesactie dit jaar opnieuw door WijZ welzijn Raalte, bakkerij van der Most en de kernteams georganiseerd in de gemeente Raalte op woensdag 7 oktober 2020.

Hoe werkt de gebakjesactie?

Ken je iemand die weinig sociale contacten heeft? Maak een afspraak met hem of haar, neem 2 gratis gebakjes mee en houd de Corona maatregelen in acht. Zo simpel is het!

Hoe kom je aan die gebakjes?

Mensen in de gemeente Raalte die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij WijZ welzijn Raalte. Telefoonnummer 038 4569700 of e-mail: receptiedekern@stdekern.nl. Zij kunnen de gebakjes vanaf 8.30uur op woensdag 7 oktober ophalen bij Bakkerij van der Most, Nieuwe Markt 9 in Raalte.

Mensen uit Heino kunnen de gebakjes op woensdag 7 oktober ook vanaf 8.30uur ophalen bij Bakkerij van der Most, Canadastraat 11 in Heino.

Bij aanmelding worden onderstaande gegevens genoteerd:

– Uw naam en (e-mail)adres

– Naam en adres van degene die wordt bezocht.

– Hoeveel gebakjes je hiervoor nodig hebt

Opgeven kan vanaf nu tot en met vrijdag 2 oktober via het telefoonnummer of via de email.

You may also like...