Informatie

Een programma voor elk wat wils, om sportief mee te doen, om aan te moedigen en te ontmoeten!

Er staan verschillende activiteiten op het programma, zoals: dynamic tennis, spinning, tennis, volleybal, biljarten, sportfit, enz… Het kinder- en jeugdprogramma is van 9 tot 12 uur, maar ook ’s middags is voor deze groep nog van alles te doen. Het belooft een sportieve dag te worden waarbij het gezamenlijk ondernemen van activiteiten op de eerste plek staat! Dit alles wordt de hele dag muzikaal ondersteund door o.a. Muziekvereniging Salland en zangkoor Together.

Om deel te nemen aan verschillende  activiteiten over de hele dag wordt een eenmalige minimale bijdrage van 10 euro gevraagd. Deelname van kinderen is gesponsord door Van den Bosch Mediation en kunnen dus gratis mee doen (een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd mogelijk). Voor de activiteiten sportmassage en escaperoom wordt nog een extra vrijwillige bijdrage gevraagd. Koffie, thee en ranja is de hele dag gratis. Dit wordt gesponsord door café d’Olde Wettering!

Het is wenselijk om je op te geven voor de spinning en volleybal, zodat er een schema gemaakt kan worden. Ook is het handig om te weten of je mee-eet bij de lunch en bij het stamppotbuffet. Voor het eten vragen wij voor volwassen €5,- voor de lunch en €10,- voor het stamppotbuffet. Kinderen betalen €2,50 en €5,-. Opgeven voor de activiteiten en het eten kan via het digitale inschrijfformulier of mail naar actie.als@lierderholthuis.com. Bellen kan ook naar 06-275055992.

Als je echt niet kunt komen, is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om te doneren. Ga daarvoor naar: Team Tineke uit Wijhe, ovv actiedag Lierderholthuis.

Het is mogelijk dat er de komende weken nog kleine wijzigingen in het programma plaats zullen vinden. Kijk dus regelmatig op www.lierderholthuis.com! Voor vragen en info: actie.als@lierderholthuis.com of op tel 06-27505992.

Zwier Brinkhuis
Henk Meulman
José Middelkamp