Kaveluitgifte nieuwbouwplan Lierderholthuis Noord gaat van start!

In verband met de corona-maatregelen kon de geplande informatieavond voor de kaveluitgifte in nieuwbouwplan Lierderholthuis Noord niet doorgaan en is de kaveluitgifte uitgesteld.

Ondanks dat er nog geen informatieavond georganiseerd kan worden, hebben we in overleg met Plaatselijk Belang besloten te starten met de uitgifte van de kavels.

Het betreft drie kavels voor een vrijstaande woning, twee kavels voor een twee-onder-één-kap woning en drie kavels voor geschakelde woningbouw. De kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Informatie
Vanaf 13 mei 2020 vindt u informatie over de kavels en het uitgifteproces op www.raalte.nl/bouwkavels. Omdat we geen informatieavond kunnen organiseren, gaan we op de website ook filmpjes plaatsen van de presentatie die we zouden geven tijdens de informatieavond. Hierin vertellen wij u meer over het plan, de bouwmogelijkheden en de stappen om te komen tot de bouw van uw droomhuis. Een energievakman van het Energieloket Salland geeft u tips over gasloos en duurzaam bouwen.

Inschrijven
De uitgifte van de kavels gaat via loting. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 13 mei 2020 inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl/bouwkavels. Inschrijven kan tot en met 27 mei 2020.

Loting
De loting van de kavels vindt plaats op woensdag 3 juni 2020. De loting wordt telefonisch verricht door de notaris en zal dus ook niet plaatsvinden tijdens een bijeenkomst i.v.m. het coronavirus. Aan de hand van de loting wordt bepaald wie er daadwerkelijk mag bouwen. Degene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Marlon Hallink en Linda Bruggink
Cluster Gebiedsontwikkeling
Telefoon (0572) 347 799

You may also like...