Schilderwerken Lenferink

 

Schilderwerken Lenferink is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar geleden in Lierderholthuis is opgericht door B.J. Lenferink senior. Meer dan 40 jaar is het bedrijf gevestigd geweest aan de Lierderholthuisweg 27 en 29. Eigenaar Bert Lenferink woont hier dan ook nog steeds. Schilderwerken Lenferink heeft een aantal vaste klanten uit Lierderholthuis waar wij al meer dan 50 jaar schilderen!

Op dit moment werken wij vanuit onze vestigingen in Heino, Raalte, Heerde en Hattem met ongeveer 50 vakbekwame medewerkers. Naast schilderwerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor beglazings-, wandbekleding-, spuit- en timmerwerkzaamheden alsook houtrotreparaties en kleuradvisering.

Schilderwerken Lenferink bestaat nu al meer dan 60 jaar en heeft door de jaren heen een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid opgebouwd. Dagelijks streven wij ernaar om ons motto ‘Afspraak is Afspraak’ in de praktijk te brengen.

Schilderwerken Lenferink is een bedrijf dat nooit stil staat. Hieronder leest u over de laatste ontwikkelingen binnen Lenferink:
–           Met onze Lenferink Huisschilderplannen ontzorgen wij u ook op de lang termijn. Wij stellen een onderhoudsschema van 10 jaar voor uw woning op. In deze periode houden wij de staat van het onderhoud in de gaten. U krijgt van ons vanzelf een offerte wanneer werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.
–           Schilderwerken Lenferink is bezig om zicht te ontwikkelen tot een Totaal Onderhoudsbedrijf. Wij bieden u daarmee één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden rondom de woning.
Bekijk de filmpjes voor een kijkje in de keuken:
Projectmatig werken:

http://www.youtube.com/watch?v=EcOif4ScF6A

Werken voor de particulier:

http://www.youtube.com/watch?v=q0Pm6TakIxk

Neemt u gerust contact met ons op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte. Graag nemen wij ook al uw onderhoudszorgen uit handen!

Schilderwerken Lenferink Heino

L.J. Costerstaat 35

0572-391246

info@schilderwerkenlenferink.nl

www.schilderwerkenlenferink.nl