Koole & Liebregts B.V.

K&L is sinds 1993 actief in de veeverbetering. Toen wij starten formuleerden wij onze doelstellingen en onze missie. Nu, 19 jaar later zijn die nog steeds actueel. Wij willen bouwen aan langdurige relaties met veehouders en KI-verenigingen. Via onze kennis en diensten willen wij een bijdrage leveren aan de doelen die onze klanten stellen. Gedrevenheid, enthousiasme, eerlijkheid en resultaatgerichtheid zijn daarin kernbegrippen. Wij onderscheiden ons echt van onze concurrenten omdat wij niet alleen ons rendement maar zeker ook het rendement van onze relaties belangrijk vinden.
Fokkerij is een essentieel onderdeel van de melkveehouderij. Het is ook een zaak van lange adem. Snelle handel met mooie praatjes, dat is aan K&L niet besteed. Als u zaken wilt doen met een betrouwbare partner, die uw bedrijf en uw mogelijkheden centraal stelt, dan is de kans groot dat u vroeg of laat bij ons uitkomt.
Vanuit ons kantoor in Lierderholthuis zijn wij op de volgende terreinen actief:

* Sperma verkoop aan melkveehouders in Nederland die willen investeren in een koe die hem of haar meer profijt en plezier oplevert. Via onze leveranciers hebben wij de keuze uit fokprogramma’s die gezamenlijk meer dan 1000 proefstieren per jaar testen. De 2 beste melkveerassen, Holstein en Montbeliarde, zijn onze speerpunten. Naast het selecteren van de beste stieren helpen wij kosteloos bij het maken van de juiste paringen. Uitgangspunt is hierbij altijd de wens van de veehouder. De centrale vraag is altijd: Wat voor soort koe past het beste bij dit bedrijf en bij deze veehouder? 

* Aan- en verkoop van hoogwaardige genetica bij melkveehouders in Europa en Noord – Amerika. Een belangrijk deel van het inkomen halen deze veehouders uit de verkoop van fokkerijproducten.

* Ongeveer 20 KI-verenigingen over de hele wereld gebruiken het vakmanschap en de betrouwbaarheid van K&L om genetica voor hun fokprogramma in te kopen. Deze genetica kopen wij hoofdzakelijk aan in West Europa.

* Onze K&L Selection Sale is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende internetveiling. Met de K&L Selection Sale vormen wij de schakel tussen aanbieders en kopers van kalveren uit sterke koe-families met veel potentieel.

* Onze meest recente innovatie is K&L GenHotel. Op onze site bieden wij topfokkers en KI’s een podium om zichzelf en hun dieren te presenteren.

KOOLE & LIEBREGTS B.V.
Nieuwe Wetering 29
8144 RA Heino
The Netherlands
tel:   (+31)(0)572.394778
fax:  (+31)(0)572.394891
mail: koole.liebregts@wxs.nl
web: www.koole-liebregts.com