Van een versleten tennisbaan naar een multifunctionele omgeving waarin gesport, ontspannen en ontmoet wordt

Dat is ons doel. Wellicht hebben jullie al wat in de wandelgangen gehoord.

Diverse verenigingen, bewoners en het Plaatselijk Belang Lierderholthuis hebben de handen ineen geslagen om de huidige tennisbaan te vernieuwen en uit te breiden. Een transformatie naar een plek waar verschillende sporten beoefend kunnen worden en je kunt ontspannen. Een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en daarom hebben wij onder andere de hulp gevraagd aan de kinderen van de basisschool en Jeugdsoos. Er werd gelijk fanatiek gebrainstormd, getekend en geknutseld. Het resultaat mag er zijn en heeft ons vele ideeën opgeleverd.

 

 

 

 

 

Een voetbalveld van kunstgras, skatepark, kabelbaan, trampoline en een klimrek zijn erg populair. De kinderen dachten ook goed mee over de praktische zaken. Bijvoorbeeld verlichting voor de avonduren, een bankje om uit te rusten na het sporten en het moet leuk zijn voor zowel de jongens als de meiden.

Deze brainstorm sessies hebben wij gefilmd. Tijdens de algemene ledenvergadering van het Plaatselijk Belang op dinsdag 17 april laten we hier een compilatie van zien. Op deze avond geven wij meer informatie over de plannen van deze multifunctionele omgeving. Wij hopen dat jullie hier net zo naar uitkijken als wij, tot dan!

Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën, schroom niet om ons aan te spreken. Mailen kan natuurlijk ook naar: pb@lierderholthuis.com.

Met vriendelijke groeten,

Marcel, Zwier, Ab, Tineke, Nico, Kathinka, Nico, Tom en Debby

You may also like...