Stand glasvezel aanmeldingen

Nog 17 te gaan, we zijn op de goede weg. Laag Zuthem en Nieuw Heeten hebben voldoende aanmeldingen volgens de actuele stand. Twijfel je, meer informatie nodig? Neem contact op met Rene Nijmeijer of Johan Paul Borreman. Contactgegevens: zie tabblad plaatselijk belang. Op 10 december a.s. is er van 10.00-15.00 uur, onder het genot van koffie en iets lekkers, de mogelijkheid om vragen te stellen in ons cafe.

Ook via internet >tabblad “vragen” worden antwoorden op vragen weergegeven. In Heino is het Reggefiber informatiepunt te vinden aan de Canadastraat 66 (10.00-18.00 uur, behalve maandagmorgen).

Schrijf  in vóór 18 december. Daarna weten we of er genoeg inschrijvingen zijn om te starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk.
In elke afzonderlijke kern moet ten minste 30% van de huishoudens voor een abonnement op glasvezel kiezen. Dan legt Reggefiber ook hier glasvezel aan.

Clubactie Plaatselijk Belang
We willen jullie vragen om bij het aanmelden voor een glasvezelabonnement, gebruik te maken van de actiecode voor Lierderholthuis:  LH001. Dit kan worden ingevuld bij de provider die  je kiest. Plaatselijk belang ontvangt hiermee per aanmelding € 10,- voor ons nieuwe dorpshuis.

 We vinden het belangrijk dat Lierderholthuis nu glasvezel krijgt. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst. Aangezien we een klein dorp zijn, komen we niet snel weer aan de beurt mocht het nu niet lukken.
Glasvezel in het buitengebied lijkt vooralsnog onhaalbaar. Toch kunnen we grote verbetering realiseren. De grote afstand aan koperdraad in het buitengebied (tot soms 15 km) maakt dat internet traag is of soms simpelweg niet wordt aangeboden. Wanneer er in Lierderholthuis glasvezel wordt aangelegd kan de lengte van de koperdraad worden verkort. In dat geval wordt de snelheid van ADSL in het buitengebied vele malen hoger. De werkgroep buitengebied verkent de haalbaarheid hiervan.

infobrief glasvezel november 2011

You may also like...