Maak iemand blij in de Week van de Ontmoeting 

“Ga met een gratis gebakje bij iemand op bezoek”

Van 1 t/m 8 oktober is de landelijke week tegen Eenzaamheid, in de gemeente Raalte noemen we dit de Week van de Ontmoeting. Een week waarin speciale aandacht wordt gevraagd voor alle mensen die zich regelmatig  alleen voelen staan. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend familie te hebben of een grote vriendenkring. Ontelbaar veel mensen in Nederland , jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam.

Na het succes van vorig jaar wordt de gebakjesactie dit jaar door WijZ welzijn, bakkerij van der Most en de kernteams georganiseerd in Raalte en Heino en wel op donderdag 3 oktober 2019.

Hoe werkt de gebakjesactie?
Je kent vast wel iemand die vaak alleen is en weinig sociale contacten heeft, die je zou kunnen verblijden met een bezoekje en een gratis gebakje.

Mensen uit Heino e.o. die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij het Dorpshuus Heino, via telefoonnummer 0572 – 70 02 12 of via e-mail: info@dorpshuusheino.nl. Zij kunnen de gebakjes op donderdag 3 oktober ophalen bij Bakkerij van der Most, Canadastraat 11 in Heino.

Bij aanmelding worden onderstaande gegevens genoteerd:

  • Eigen naam en (e-mail)adres
  • Naam en adres van degene die je wilt bezoeken
  • Hoeveel gebakjes je hiervoor nodig hebt

Wil je wel meedoen aan de gebakjesactie, maar heb je geen bezoekadres? Geen probleem. Meld je aan via het Dorpshuus Heino en wij zorgen voor een bezoekadres.  Opgeven kan vanaf nu tot en met 24 september a.s.

You may also like...