De muziekuitvoering van het jaar!

  • Poster_muziekuitvoering_2019_A3_150dpi

Helden en Avonturen

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? …. Nee… het is…. en dat is het moment waarop Clark Kent zich in een telefooncel* omkleedt en transformeert in Superman. Een nieuw avontuur van deze held is begonnen.

In de uitvoering van dit jaar zoekt ook Muziekvereniging Salland het avontuur op. We gaan op pad met bekende helden zoals Robin Hood, James Bond en Rocky. En ook een paar minder voor de hand liggende, wat dacht u van de Muppets? Of de hooggehakte dames van Sex and the City?
De slagwerkgroep speelt meerdere nummers en Michel Schreuder heeft zelf een muziekstuk gecomponeerd als titel “De anti-held”. Uit de Twentse regio treedt deze avond de Euregio Brassband op. De Euregio Brassband is gevestigd te Borne en is de enige brassband in Twente en wijde omtrek met een lange historie. Zij bereiden zich voor op een concours en presenteren zich graag aan het kritische publiek in Lierderholthuis.
Kortom, als u zin in een avontuurtje heeft, meldt u dan op zaterdagavond 6 april. Vanaf 19:30 uur is de zaal open en vanaf 20:00 uur kunt u samen met Muziekvereniging Salland een telefooncel in duiken om in Dorphuis Lierderholthuis grootste heldendaden te verrichten.

* telefooncel = klein hokje met een telefoon erin. Tegen betaling van muntgeld kan je met mensen bellen.

You may also like...