Bikers to the Music

Het evenement Bikers to the Music  is een burgerinitiatief dat leidt tot een kleinschalig evenement vanuit het kleinste dorp van Salland, Lierderholthuis, dat mogelijk uit kan groeien tot een regionaal of zelfs een landelijk evenement.

Dit is een evenement met  een sportief,  cultureel en toeristische factor. Het is een prachtige fietstocht langs en over het water met goede muziek op de pauzepunten.

De dag begint ’s morgens om 09:30 uur met een lekkere bak koffie met cake in Café d’Olde Wettering. Daarna vertrekken de deelnemers richting eerst stop net voor de IJsselbrug. De rest van de dag gaan we niet verklappen, want dat kunt u zelf meemaken als u zich inschrijft op vrijdagavond 15 april vanaf  19.00 uur in Café d’Olde Wettering te Lierderholthuis. Het  aantal kilometers zal ongeveer gelijk zijn als vorig jaar.

Na de leuke en gezellige fietstocht, terug bij Café d’Olde Wettering, zullen drie koks voor u klaarstaan, om  de inwendige mens d.m.v. Live Cooking te verwennen. Ook hier is weer live muziek aanwezig.

Na het eten beginnen we met de gezellige feestavond waarbij alle bandjes en zangers optreden,  waar u overdag  ook van genoten heeft. De organisatie ( de Sfeermakers ) stelt een prijs beschikbaar voor de meeste ludieke deelnemer/ster  of fiets.

Inschrijving en het financiële gedeelte is noodzakelijk i.v.m. de Lunch / Live Cooking en Muziek.

Inschrijfavond: vrijdagavond 15 april 2016 :

19:00-22:00 uur

foto 1  foto 2
Bikers to the Music : zaterdag 18 juni  2016

You may also like...