AMV en muzieklessen bij Muziekvereniging Salland

Muziekvereniging Salland heeft een breed aanbod aan muziek- en AMV-lessen.

AMV-lessen
Zit je op de basisschool en houd je van muziek? Vind je het leuk om te zingen te spelen of te bewegen op muziek? Dan is dit iets voor jou! Muziekvereniging Salland biedt kinderen van groep 5, 6 en 7 de mogelijkheid de eenjarige cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) te volgen. Er wordt natuurlijk veel gezongen en gespeeld maar ook wordt er geleerd over maat en ritme, toonhoogte en instrumenten. Na de zomervakantie starten de AMV-lessen op de woensdagmiddagen in Lierderholthuis onder leiding van een professionele instructeur.

Muzieklessen
De leerlingen krijgen bij “Salland” professionele muziekles van deskundige en enthousiaste instructeurs. Kinderen en volwassen kunnen lessen volgen op slagwerk en diverse blaasinstrumenten als hoorn, bugel, saxofoon, bariton en schuiftrombone. In de lessen wordt op een creatieve manier theorie en praktijk gecombineerd zodat leerlingen na een paar jaar een goede muzikale basis hebben en een officieel erkend diploma.

 

Een gratis proefles om zo rustig een instrument of verschillende instrumenten uit te proberen behoort tot de mogelijkheden.

 

Aanmelden
Lijkt het je leuk om muziek- of AMV-les te volgen, geef je dan snel op. Opgeven kan door te mailen naar mail@muziekverenigingsalland.nl of te bellen met Martin Blaauw 0572-390670. Meer informatie is te vinden op www.muziekverenigingsalland.nl.

You may also like...